TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скоро 90 отсто од рестораните во Њујорк не можеле да ја платат киријата за август

А1 On - 21.09.2020

Скоро 90 отсто од баровите и рестораните во Њујорк не можеа да ја платат киријата за август, пренесува Њујорк пост. Во новата студија направена од „NYC Hospitality Alliance“, осумдесет и седум отсто од баровите, рестораните, ноќните клубови и ...

Анализа: Речиси 90 проценти од сопствениците на барови и ресторани во Њујорк не можеа да платат за наемнина во август

Опсервер - 21.09.2020

Њујорк, 21 септември 2020 () – Речиси 90 проценти од сопствениците на барови и ресторани во Њујорк не можеа да ја платат наемнината во август. Осумдесет и седум проценти од баровите, рестораните, ноќните клубови и простори за настани во петте ...

Анализа: 90 проценти од угостителите во Њујорк не можеа да платат за наемнина во август

Слободен Печат - 21.09.2020

Речиси 90 проценти од сопствениците на барови и ресторани во Њујорк не можеа да ја платат наемнината во август. Осумдесет и седум проценти од баровите, рестораните, ноќните клубови и простори за настани во петте општини не можеа да ја платат целата ...

Анализа: Речиси 90 проценти од сопствениците на барови и ресторани во Њујорк не можеа да платат за наемнина во август

Либертас - 21.09.2020

– Речиси 90 проценти од сопствениците на барови и ресторани во Њујорк не можеа да ја платат наемнината во август. Осумдесет и седум проценти од баровите, рестораните, ноќните клубови и простори за настани во петте општини не можеа да ја платат ...