TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мила ја победи болеста - по хемотерапијата заѕвони на ѕвончето во Детската клиника во Скопје

Црнобело - 09.04.2020

Една мала Мила денес заврши една голема битка и сите се радуваме заедно со неа. На некои луѓе силата им е тестирана уште од најмали години, а од еден таков сериозен животен предизвик сега излезе малата Мила.

Прекрасна емоција: Аплауз за Мила во детската клиника (Видео)

Курир - 08.04.2020

Многу мила, една мала Мила ! Денес и на оваа прекраснотија и велиме збогум и се гледаме кога ќе пораснеш голема девојка, кога ќе станеш докторка и кога и ти ќе лекуваш дечињата. Денес клоцна една голема грижа, така и треба ...

Повторно заѕвоне ѕвончето за оздравување: Малата Мила заминува дома

Скопје инфо - 08.04.2020

Малата Мила денеска заѕвоне на ѕвончето за оздравување и тоа значи дека ја победила болеста и заминува дома. Мила клоцна една голема грижа. По Румеса , Мила е второто детенце кое овој месец заминува здраво и живо дома.

Мила ја победи болеста, по хемотерапијата заѕвони на ѕвончето во Детската клиника во Скопје

Република - 09.04.2020

Малата Мила денеска заѕвоне на ѕвончето за оздравување и тоа значи дека ја победила болеста и заминува дома. Мила клоцна една голема грижа. По Румеса, Мила е второто детенце кое овој месец заминува здраво и живо дома.