TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

ТВ21 - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

24 Вести - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

ДКСК и по две години чека разрешница на нивните иницијативи од ЈО и од Уставен

Независен - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека сѐ уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

24Инфо - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

Press24 - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети од особен јавен интерес

Lider - 25.10.2021

За годишниот извештај, Ивановска посочи дека повторно прават оценка на тоа колку од препораките им се прифатени, нагласувајќи дека последниот пат, тоа било само 30 проценти од препораките.

Ивановска: Уште летото  го дадовме предметот за оценување на уставноста на законот поврзан со Бехтел и Енка

Република - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

Сител - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

Опсервер - 25.10.2021

– Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

Либертас - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Антикорупциска уште чека одговори за набавките во ДИК и за ДУП-от кај Холидеј Ин

МКД - 25.10.2021

Институциите треба да бидат проактивни кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес. Антикорупциската комисија сѐ уште чека одговори по нивните иницијативи од Јавното обвинителство, како и по иницијативите за разрешување на одговорни ...

Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес

Вечер Прес - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска, посочувајќи дека се уште чекаат одговори по ...

Претседателката на Антикорупциска, Ивановска: Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети ...

еМагазин - 25.10.2021

Потребна е проактивност од другите институции кога се работи за предмети кои се од особен јавен интерес, изјави денеска директорката на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), , посочувајќи дека се уште чекаат одговори по нивните ...