TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најголемиот крузер во светот има неделен буџет за храна од еден милион долари: прават повеќе од 30.000 оброци дневно

Локално - 04.02.2023

Најголемиот брод за крстарење во светот прави повеќе од 30.000 оброци дневно за повеќе од 6.600 патници кои се качуваат на неделно ниво. Патниците на Royal Caribbean Symphony of the Seas можат да јадат насекаде до осум пати на ден, давајќи му на ...

НЕДЕЛЕН БУЏЕТ ЗА ХРАНА ОД 1 МИЛИОН ДОЛАРИ, на најголемиот крузер на светот се прават повеќе од 30.000 оброци дневно

Фактор - 04.02.2023

Најголемиот брод за крстарење во светот прави повеќе од 30.000 оброци дневно за повеќе од 6.600 патници кои се качуваат на неделно ниво. Патниците на Royal Caribbean Symphony of the Seas можат да јадат до осум пати на ден, заради што персоналот мора ...

Менаџерот на најголемиот брод за крстарење во светот има неделен буџет за храна од милион долари

Независен - 05.02.2023

Најголемиот брод за крстарење во светот прави повеќе од 30.000 оброци дневно за повеќе од 6.600 патници кои се качуваат на неделно ниво. Патниците на „Royal Caribbean Symphony of the Seas“ можат да јадат насекаде до осум пати на ден, што за екипажот ...

На најголемиот крузер, неделен буџет за храна од милион долари

Вечер Прес - 05.02.2023

Најголемиот крузер во светот има неделен буџет за храна од еден милион долари: прават повеќе од 30.000 оброци дневноНајголемиот брод за крстарење во светот прави повеќе од 30.000 оброци дневно за повеќе од 6.600 патници кои се качуваат на неделно ...