TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владика Петар: Граѓаните кои влегоа во Собранието беа испровоцирани

Алфа - 15.05.2017

Инаку, актуелната криза во земјата, беше причина повеќе македонски организации од Западна Австралија преку писмо да реагираат до амбасадорите на САД и на низа европски држави во Австралија, за да изразат протест против мешањето во внатрешните ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот

Макфакс - 15.05.2017

За насилството во Парламентот, не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата, туку оние кои ги прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета владиката Преспанско-пелагониски, ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот (ВИДЕО)

Република - 15.05.2017

За насилството во Парламентот, не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата, туку оние кои го прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета Владиката Преспанско-пелагониски, ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот

Точка - 15.05.2017

За насилството во Парламентот не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата туку оние кои ги прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета владиката Преспанско-пелагониски, ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот (ВИДЕО)

Курир - 15.05.2017

За насилството во Парламентот, не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата, туку оние кои го прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета Владиката Преспанско-пелагониски, ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот

Репортер - 15.05.2017

За насилството во Парламентот не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата туку оние кои ги прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета владиката Преспанско-пелагониски, ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот

Пулс24 - 15.05.2017

За насилството во Парламентот, не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата, туку оние кои го прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета Владиката Преспанско-пелагониски, ...

Владика Петар: Провокациите и прекршувањето на правото го испровоцираа народот (ВИДЕО)

Нетпрес - 15.05.2017

За насилството во Парламентот, не се виновни граѓаните кои си ја бранеа државата, туку оние кои го прекршија Уставот, законот и Деловникот за работа на Собранието и ги предизвикаа и испровоцираа граѓаните, смета Владиката Преспанско-пелагониски, ...