TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопјани плаќаат енормни сметки за да седат без струја!

Вечер - 16.09.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево. – Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ).

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Вечер - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот ...

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

24Инфо - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот ...

Половина Скопје денеска без струја

Скопје инфо - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот ...

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Centar - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот ...

Пола Скопје денеска без струја

Скопје24 - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот ...

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

MTM - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. - од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), - од 12 до 15.30 часот ...

Прекин на електричната енергија во неколку делови од Општините Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево. – Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија.

Без струја утре делови од Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево

Слободен Печат - 16.09.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево. – Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ).

Прекин на електричната енергија во неколку делови од Општините Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево

24Инфо - 16.09.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево. – Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ).

Прекин на електричната енергија во неколку делови од Општините Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево

МКД - 16.09.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево. „Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ).

Без струја делови од Општините Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево

Вечер Прес - 16.09.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе остана неколку делови од општина Кисела Вода, Сопиште и Чучер Сандево. – Од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ).

Делови од општините Сопиште, Кисела Вода и Чучер Сандево денес без струја

Курир - 17.09.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 17.09.2020 година ( четврток ), без електрична енергија ќе останат: • од 08:00 до 13:00 часот, дел од нас. Пинтија. ( Општина Кисела Вода ) • од 08:30 до 12:30 часот, дел од с.

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Макфакс - 16.09.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот ...