TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кандидатот за иден претседател на Европската Комисија против Преспанскиот договор

CivilMedia - 11.01.2019

Манфред Вебер, претседателот на Европската народна партија во Европскиот Парламент (ЕОО), кој е сериозен кандидат за иден претседател на Европската Комисија, а воедно и близок соработник на Ангела Меркел, вчера, на својот „твитер“ профил напиша: ...

Претседателот на ЕПП во Европскиот парламент против Преспанскиот договор

Алсат-М - 11.01.2019

Претседателот на Европската народна партија во Европскиот Парламент (ЕПП) Манфред Вебер, кој е близок соработник на канцеларката Ангела Меркел и сериозен кандидат за иден претседател на Европската Комисија, вчера, преку својот профил на „твитер“ ...

Вебер: Не сум го поддржал Преспанскиот договор, му давам целосна поддршка на Мицотакис против договорот

Република - 11.01.2019

Претседателот на Европската народна партија во Европскиот Парламент (ЕПП) Манфред Вебер, кој е близок соработник на канцеларката Ангела Меркел и најсериозен кандидат за иден претседател на Европската Комисија, вчера негираше дека го поддржува ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

1tv - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер смета дека спорот меѓу Атина и Скопје мора да се реши

Макфакс - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија Манфред Вебер, кандидат за претседател на Европската комисија во претстојните избори, изјави дека е неопходно решение за спорот меѓу Атина и Скопје и отворање на европската перспектива за Македонија.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

А1 On - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

Локално - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер смета дека спорот меѓу Атина и Скопје мора да се реши

24Инфо - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија Манфред Вебер, кандидат за претседател на Европската комисија во претстојните избори, изјави дека е неопходно решение за спорот меѓу Атина и Скопје и отворање на европската перспектива за Македонија.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

24Инфо - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ

Press24 - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер смета дека спорот меѓу Атина и Скопје мора да се реши

Centar - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија, Манфред Вебер, кандидат за претседател на Европската комисија во претстојните избори, изјави дека е неопходно решение за спорот меѓу Атина и Скопје и отворање на европската перспектива за Македонија.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

1tv - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

Вечер Прес - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: На сите им е јасно дека прашањето за името мора да биде решено

МКД - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

Канал5 - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Канал5 - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје.

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

Сител - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Н.Македонија - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Не сум зборувал за договорот за името. Еуроактив: Ќе ја објавиме снимката

Либертас - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Либертас - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

А1 On - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: На сите им е јасно дека прашањето за името мора да биде решено

ТВ21 - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Не сум дал интервју за спорот за името, го почитувам ставот на Мицотакис

Н.Македонија - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Независен - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Кандидатот за претседател на ЕК: Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот со ФИРОМ

Фокус - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Опсервер - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

Слободен Печат - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Локално - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

+инфо - 10.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Вебер: На сите им е јасно дека прашањето за името мора да биде решено

4NEWS - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Целосно го почитувам ставот на Мицотакис

Опсервер - 11.01.2019

Кандидатот за претседател на Европската комисија од редовите на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер негира дека дал интервју за спорот за името. – Целосно ја почитувам чувствителноста на грчкиот народ околу спорот за името со ФИРОМ.

Претседателот на ЕПП: Прашањето за името мора да се затвори

+инфо - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер - Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерспектива

Р.С.Европа - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Решавањето на спорот за името меѓу Атина и Скопје, значи европерспективата на Македонија

Вечер Прес - 10.01.2019

Неопходно е решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на Македонија, смета лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој е кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори ...

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Бриф - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори, од тоа зависи европерспективата

Нова ТВ - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерспектива

Република - 10.01.2019

Неопходно е решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на Македонија, смета лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој е кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори ...

Вебер: Прашањето за името мора да се затвори и Македонија да добие европерпектива

Сител - 10.01.2019

Лидерот на Европската народна партија (ЕПП), Манфред Вебер, кој e кандидат за претседател на Европската комисија на претстојните избори во ЕУ, изјави дека е неопходно решение за спорот за името меѓу Атина и Скопје и отворање на европерспективата на ...