TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Канал5 - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Без струја утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Курир - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Утре без струја делови од повеќе општини

Lider - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Слободен Печат - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 8.00 до 14.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од улиците: ...

Центар, Карпош и Кисела Вода утре со прекини на струја

Скопје инфо - 10.06.2021

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: на ден 11.06.2021 година ...

Без струја утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Скопско Ехо - 10.06.2021

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

24Инфо - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево.

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Опсервер - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Либертас - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Без струја утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Нетпрес - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Утре без струја делови од повеќе општини во Скопје

Скопје24 - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Вечер Прес - 10.06.2021

Неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош утре ќе останат без електрична енергија, поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Утре без струја делови на Кисела Вода, Центар и Карпош

Точка - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници: Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево.

Без електрична енергија утре повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

MakPress - 10.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од ...

Без електрична енергија повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Слободен Печат - 11.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе бидат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош во Скопје, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот , без струја ќе бидат корисниците од ...

Без електрична енергија повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Курир - 11.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе бидат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош во Скопје, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови ...

Без електрична енергија повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Опсервер - 11.06.2021

– Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе бидат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош во Скопје, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ...

Без електрична енергија повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

24Инфо - 11.06.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе бидат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош во Скопје, соопштија од ЕВН. Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови ...