TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

Либертас - 21.06.2024

– Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

24 Вести - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

CivilMedia - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Властите во Брисел открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

Слободен Печат - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

24Инфо - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Бугари украле милиони евра од државна помош од Белгија – истото го направија и во Британија

Независен - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

365 - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

Zoom - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...

Белгиските власти открија измама со средства за социјална помош пренасочени кон Бугарија

Сител - 21.06.2024

Инспекторатот за труд во Брисел открил шема за измама со социјални бенефиции пренасочени кон Бугарија, објавија локалните медиуми. Се истакнува дека за случајот вчера биле приведени 17 осомничени, а штетата на буџетот се проценува на 1,5 милиони ...