TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Велешко пронајдени 45 стебла марихуана

Макфакс - 14.08.2019

Полицајци од Велес од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје извршиле заплена на десетици растенија марихуана. Како што информираат од МВР, акцијата била спроведена во местото Шорка, во непосредна близина на Велес, при што пронајдени биле ...

Во близина на Велес пронајдени 45 стебла марихуана

Centar - 14.08.2019

На 14.08.2019 од страна на полициските службеници од Отсекот за трговија сонедозволена дрога и оружје во м.в.„Шорка“, во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Во Велешко пронајдени 45 стебла марихуана

Точка - 14.08.2019

Полицајци од Велес од отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје извршиле заплена на десетици растенија марихуана. Како што информираат од МВР, акцијата била спроведена во местото Шорка, во непосредна близина на Велес, при што пронајдени биле ...

Десетици стебла марихуана откриени кај Велес

Алсат-М - 14.08.2019

Припадници на Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје, во близина на Велес, откриле 45 стебла на марихуана. Како што се соопштува во полицискиот извештај: На 14.08.2019 од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена ...

Стебла марихуана откриени во велешко

Сител - 14.08.2019

Денеска од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје во м.в.„Шорка“, во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Десетици стебла марихуана откриени кај Велес

Република - 14.08.2019

Припадници на Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје, во близина на Велес, откриле 45 стебла на марихуана. Како што се соопштува во полицискиот извештај: На 14.08.2019 од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена ...

Стебла марихуана откриени во велешко

4NEWS - 14.08.2019

Денеска од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје во м.в.„Шорка“, во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Стебла со марихуана откриени во велешко

МКД - 14.08.2019

Денеска од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје во месноста викана „Шорка", во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана.

Се садела марихуана во Велес, полицијата ја откри

Скопје1 - 14.08.2019

На 14.08.2019 од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје во м.в.„Шорка“, во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Во близина на Велес пронајдени 45 стебла марихуана

iPortal - 14.08.2019

На 14.08.2019 од страна на полициските службеници од Отсекот за трговија со дрога и оружје во м.в.„Шорка“, во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Полицијата откри нива со 45 стебла марихуана близу Велес

еМагазин - 14.08.2019

На 14.08.2019 од страна на полициските службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје во м.в.„Шорка“, во непосредна близина на Велес, пронајдени се 45 стебла марихуана, информира МВР.