TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бил Гејтс преферира Андроид пред Ајфон

Канал5 - 27.02.2021

Бил Гејтс, во едно неодамнешно интервју, откри кој оперативен систем за мобилни телефони му е омилен. Секако, телефоните со Андроид за него имаат предност над Ајфон уредите. Како што тој објаснува во разговорот со Ендрју Соркин преку апликацијата ...

Бил Гејтс откри што сака повеќе – Android или iOS

Денар - 27.02.2021

Во неодамнешното интервју, Бил Гејтс откри кој телефонски оперативен систем го користи. Секако, за него телефоните кои работат на Android имаат предност пред iPhone. Како што објасни, разговарајќи со Ендру Соркин преку апликацијата Клубхаус, ...

Бил Гејтс открива што повеќе сака – Андроид или Ајфон

Курир - 26.02.2021

Во неодамнешното интервју, Бил Гејтс откри кој телефонски оперативен систем го користи. Секако, телефоните кои работат на Андроид имаат предност пред Ајфонот за него. Како што објасни разговарајќи со Ендру Соркин преку апликацијата Клубхаус, ...

Бил Гејтс откри што претпочита – Андроид или Ајфон?

Локално - 26.02.2021

Во неодамнешно интервју, Бил Гејтс откри кој телефонски оперативен систем го користи. Секако, телефоните кои имаат Андроид систем имаат предност пред Ајфоните, според неговото мислење. Како што објасни разговарајќи со Ендру Соркин преку апликацијата ...