TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизнис инфо

Н.Македонија - 18.11.2019

Наградна игра „МојДДВ #МојаНаграда“ – од средината на декември Мој ДДВ покажува дека дава резултати за целта за која е наменет, односно над 150.000 луѓе активно скенираат сметки и на тој начин помагаат во решавањето на еден значаен проблем – сивата ...

Маркетинг стратегија за „МојДДВ,#Моја Награда“ и надградба на мобилната апликација

CivilMedia - 18.11.2019

Два милиони денари изнесува наградата што ќе биде доделена на компанијата што ќе победи на хакатонот за избор на иновативна маркетинг стратегија за наградната игра „МојДДВ,#МојаНаграда“, што го најавија Министерството за финансии и Фондот за ...

МојДДВ се проширува со #МојаНаграда: Ќе се наградуваат и скенираните сметки со 0 проценти ДДВ

365 - 18.11.2019

„МојДДВ покажа дека дава резултати за целта за која беше наменет, односно над 150.000 луѓе активно скенираат сметки и на тој начин помагаат во решавањето на еден значаен проблем – сивата економија. Сакаме овој опсег уште повеќе да се прошири.

МФ и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ,#МојаНаграда

Денар - 18.11.2019

Министерството за финансии и Фондот за иновации и технолошки развој од 29 ноември до 1 декември ќе организира ФинХакатон2 чија цел е изготвување на иновативна маркетинг стратегија за новата наградна игра “МојДДВ, #МојаНаграда”.

За скенирање сметки за МојДДВ ќе има и награди

Expres - 18.11.2019

Министерството за финансии одвои половина милион евра за награди за скенирање сметки во рамки на акцијата „Мој ДДВ“. Предвидени се 10 награди на дневно, 15 награди на месечно ниво и две главни награди.

Награда од два милиони денари на компанијата што ќе победи на хакатонот за избор на иновативна маркетинг стратегија за ...

24Инфо - 18.11.2019

Два милиони денари изнесува наградата што ќе биде доделена на компанијата што ќе победи на хакатонот за избор на иновативна маркетинг стратегија за наградната игра „МојДДВ,#МојаНаграда”, што го најавија Министерството за финансии и Фондот за ...

Првата исплата на повратот на ДДВ ќе биде меѓу 1 и 15 следниот месец

Република - 18.11.2019

Првата исплата на повратот на ДДВ ќе биде меѓу 1 и 15 следниот месец, за скенирани фискални сметки во првиот квартал од примената на мерката, односно јули, август и септември, најави денеска министерката за финансии Нина Ангеловска.

„ФинХакатон2“ за стратегија за наградната игра „МојДДВ, #МојаНаграда“

Мета - 18.11.2019

Министерството за финансии и Фондот за иновации и технолошки развој од 29 ноември до 1 декември ќе организира ФинХакатон2 чија цел е изготвување на иновативна маркетинг-стратегија за новата наградна игра „МојДДВ, #МојаНаграда”.

МФ и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ, #МојаНаграда

Банкарство.мк - 18.11.2019

Министерството за финансии и Фондот за иновации и технолошки развој од 29 ноември до 1 декември ќе организира ФинХакатон2 чија цел е изготвување на иновативна маркетинг стратегија за новата наградна игра “МојДДВ, #МојаНаграда”.

Финансии и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ

Иновативност - 18.11.2019

Министерството за финансии и Фондот за иновации и технолошки развој од 29 ноември до 1 декември ќе организира ФинХакатон2 чија цел е изготвување на иновативна маркетинг стратегија за новата наградна игра “МојДДВ, #МојаНаграда”.