TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

До крајот на годината ќе почне изградбата на „Конска брана“ во Гевгелија

А1 On - 17.11.2016

Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов денеска се сретна со заменик-директорот за енергетика на турската компанија „Адалихолдинг“ Ебубекир Туран, која беше избрана на тендер како изведувач на „Конска брана“.

До крајот на годината ќе почне изградбата на „Конска брана“ во Гевгелија

Курир - 17.11.2016

Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов денеска се сретна со заменик-директорот за енергетика на турската компанија „Адалихолдинг“ Ебубекир Туран, која беше избрана на тендер како изведувач на „Конска брана“.

До крајот на годината ќе почне изградбата на „Конска брана“ во Гевгелија

Сител - 17.11.2016

Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов денеска се сретна со заменик-директорот за енергетика на турската компанија „Адалихолдинг“ Ебубекир Туран, која беше избрана на тендер како изведувач на „Конска брана“.

До крајот на годината ќе почне изградбата на „Конска брана“ во Гевгелија

Lider - 17.11.2016

Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов денеска се сретна со заменик-директорот за енергетика на турската компанија „Адалихолдинг“ Ебубекир Туран, која беше избрана на тендер како изведувач на „Конска брана“.

До крајот на годината ќе почне изградбата на „Конска брана“ во Гевгелија

Република - 17.11.2016

Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов денеска се сретна со заменик-директорот за енергетика на турската компанија „Адалихолдинг“ Ебубекир Туран, која беше избрана на тендер како изведувач на „Конска брана“.

Ќе се гради „Конска брана" во Гевгелија

Вечер Прес - 17.11.2016

Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов се сретна со заменик-директорот за енергетика на турската компанија „Адалихолдинг" Ебубекир Туран, која беше избрана на тендер како изведувач на „Конска брана" Туран истакна дека компанијата е подготвена за ...