TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откуп на тутун во прилеп ќе почне на 15 ноември

Сител - 12.10.2017

Годинашната тутунска реколта е специфична, тутунот е со добар квалитет, но количините се нешто помали од очекуваните. Тутунскиот комбинат е подготвен во престојната откупна реколта да откупи околу 2 милиони и 650 илјади килограми тутун, а средствата ...

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

Вечер - 13.10.2017

Годинашната тутунска реколта е специфична, тутунот е со добар квалитет, но количините се нешто помали од очекуваните. Тутунскиот комбинат е подготвен во престојната откупна реколта да откупи околу 2 милиони и 650 илјади килограми тутун, а средствата ...

Откупот на тутунот во Прилеп ќе почне на 15 ноември

Република - 13.10.2017

Тутунскиот комбинат е подготвен во престојната откупна реколта да откупи околу 2 милиони и 650 илјади килограми тутун, а средствата за исплата се веќе обезбедени, така што откупот може да започне на 15-ти ноември, информираше денеска првиот човек на ...

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

10без10 - 13.10.2017

Тутунскиот комбинат е подготвен во престојната откупна реколта да откупи околу 2 милиони и 650 илјади килограми тутун, а средствата за исплата се веќе обезбедени, така што откупот може да започне на 15-ти ноември, информираше денеска првиот човек на ...

Откупот на тутун во Прилеп ќе започне од 15-ти ноември

Шеталиште - 13.10.2017

Тутунскиот комбинат е подготвен во престојната откупна реколта да откупи околу 2 милиони и 650 илјади килограми тутун, а средствата за исплата се веќе обезбедени, така што откупот може да започне на 15-ти ноември, информираше денеска првиот човек на ...