TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аспазија Софијанова поднесе оставка од пратеничката функција

А1 On - 11.06.2014

Аспазија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести вчера поднела оставка од претеничката функција. На предвремените парламентарни избори во април годинава таа беше избрана за пратеник во ...

Софијанова поднесе оставка на пратеничката функција

Телма - 11.06.2014

Директорката на Клиниката за детски болести, Аспазија Софијанова, останува на својата функција во здравството и даде оставка од пратеничкиот мандат кој го доби на предвремените парламентарни избори ...

Аспазија Софијанова се откажа од пратеничкото столче, останува на Детската клиника

+инфо - 11.06.2014

Директорката на Клиниката за детски болести, Аспазија Софијанова, останува на својата функција во здравството и даде оставка од пратеничкиот мандат кој го доби на предвремените парламентарни избори ...

Аспасија Софијанова поднесе оставка од пратеничката функција

Телеграф - 11.06.2014

Јас и понатаму ќе продолжам да работам во интерес на децата и на целото население, ни изјави Софијанова Аспасија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести, поднесе оставка од функцијата ...

Аспазија Софијанова поднесе оставка од функцијата пратеник

Press24 - 11.06.2014

Аспазија Софијанова, директорката на Клиниката за детски болести поднесе оставка од функцијата пратеник. Како што дозна Телеграф, Софијанова вчера ја поднела оставката до собраниските служби.

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Др. Софијанова поднесе оставка од пратеничката функција

Локално - 11.06.2014

Аспазија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести вчера поднела оставка од претеничката функција. На предвремените парламентарни избори во април годинава таа беше избрана за пратеник во ...

Аспазија Софијанова се откажа од пратеничкото столче

Бриф - 11.06.2014

Директорката на Клиниката за детски болести, Аспазија Софијанова, останува на својата функција во здравството откако даде оставка од пратеничкиот мандат кој го доби на предвремените парламентарни ...

Аспасија Софијанова поднесе оставка од пратеничката функција

Република - 11.06.2014

Аспасија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести, поднесе оставка од функцијата пратеник, дознава „Телеграф“ . Софијанова беше кандидат за пратеник на листата на ВМРО-ДПМНЕ за првата ...

Аспазија Софијанова поднесе оставка од пратеничката функција

Либертас - 11.06.2014

Аспазија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести вчера поднесла оставка од претеничката функција. На предвремените парламентарни избори во април годинава таа беше избрана за пратеник во ...

Аспасија Софијанова поднесе оставка од пратеничката функција

Вистина.мк - 11.06.2014

Аспасија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести, поднесе оставка од функцијата пратеник, дознава „Телеграф“ . Софијанова беше кандидат за пратеник на листата на ВМРО-ДПМНЕ за 1 ИЕ.

Аспазија Софијанова си поднесе оставка од пратеничкото место

Денешен - 11.06.2014

Директорката на Клиниката за детски болести, Аспазија Софијанова поднесе оставка од функцијата пратеник. Како што дозна Телеграф , Софијанова вчера ја поднела оставката до собраниските служби.

Аспазија Софијанова се откажа од пратеничкото столче – останува на Детската клиника

МК News - 11.06.2014

Директорката на Клиниката за детски болести, Аспазија Софијанова поднесе оставка од функцијата пратеник. Како што дозна Телеграф, Софијанова вчера ја поднела оставката до собраниските служби.

Аспасија Софијанова поднесе оставка од функцијата пратеник

Нетпрес - 11.06.2014

Аспасија Софијанова, директорка на Клиниката за детски болести, поднесе оставка од функцијата пратеник, дознава „Телеграф“ . Софијанова беше кандидат за пратеник на листата на ВМРО-ДПМНЕ за 1 ИЕ.