TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОРАДИ ТОПЛИНАТА НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОЛЕВАТЕ ЦВЕЌИЊАТА ВО БИЛО КОЈ ДЕЛ ОД ДЕНОТ: Еве кога е најдобро, слушнете ги советите ...

Во Центар - 04.06.2023

Со наводнување на вашите растенија во вистинско време од денот, можете да им помогнете да го преживеат топлотниот бран и да продолжат да цветаат . По неколку месеци напорна работа, последното нешто што градинарите го сакаат е растенијата да венеат ...

Решението е едноставно, а посебно ќе ви бидат благодарни орхидеите: Трик кој ќе ги спаси билките од прекумерно полевање

Попара - 04.06.2023

Дали и вие спаѓате во таа група на луѓе кои жестоко сакаат нивната тераса и дом да бидат исполнети со најубави цвеќиња, но за жал сите растенија венеат? Една од најчестите причини зошто тоа се случува е прекумерното полевање на растенијата, па ако ...