TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Френк Сталоне никогаш не бил љубоморен на неговиот брат Силвестер

Макфакс - 14.01.2021

Додека неговиот постар брат Силвестер Сталоне стана sвезда на холивудската А-листа и познато име, Френк Сталоне никогаш не почувствувал дека е во неговата сенка. 70-годишниот Френк, помладиот брат на Слај (74), направи добра кариера за себе како ...

Френк Сталоне никогаш не бил љубоморен на неговиот брат Силвестер

Денар - 14.01.2021

Додека неговиот постар брат Силвестер Сталоне стана sвезда на холивудската А-листа и познато име, Френк Сталоне никогаш не почувствувал дека е во неговата сенка. 70-годишниот Френк, помладиот брат на Слај (74), направи добра кариера зад себе како ...