TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОМПЕО ПРЕДУПРЕДУВА: Исламската држава е опасна и надвор од Ирак и Сирија

Слободен Печат - 14.11.2019

Зборувајќи на отворањето на состанокот во Вашингтон со министрите за надворешни работи од земјите од меѓународната коалиција кои се борат против ИД, Помпео, исто така, укажа на растечката загриженост поради заканата од оваа терористичка организација.

Помпео: ИД претставува опасност и надвор од Ирак и Сирија

24Инфо - 14.11.2019

Американскиот државен секретар Мајк Помпео ги повика земјите-членки од коалицијата што се бори против терористичката „Исламска држава” да ги прифатат заробените џихадисти и да го зајакнат финансирањето за да помогнат во обновата на делови од Ирак и ...

Помпео: ИД претставува опасност и надвор од Ирак и Сирија

MakPress - 14.11.2019

Американскиот државен секретар Мајк Помпео ги повика земјите-членки од коалицијата што се бори против терористичката „Исламска држава“ да ги прифатат заробените џихадисти и да го зајакнат финансирањето за да помогнат во обновата на делови од Ирак и ...

ПОМПЕО: ИД претставува опасност и надвор од Ирак и Сирија

Денешен - 14.11.2019

Американскиот државен секретар Мајк Помпео ги повика земјите-членки од коалицијата што се бори против терористичката „Исламска држава“ да ги прифатат заробените џихадисти и да го зајакнат финансирањето за да помогнат во обновата на делови од Ирак и ...

Помпео тврди ИД претставува опасност и надвор од Ирак и Сирија

Нетпрес - 14.11.2019

Американскиот државен секретар Мајк Помпео ги повика земјите-членки од коалицијата што се бори против терористичката „Исламска држава“ да ги прифатат заробените џихадисти и да го зајакнат финансирањето за да помогнат во обновата на делови од Ирак и ...

Помпео: ИД претставува опасност и надвор од Ирак и Сирија

+инфо - 14.11.2019

Американскиот државен секретар Мајк Помпео ги повика земјите-членки од коалицијата што се бори против терористичката „Исламска држава“ да ги прифатат заробените џихадисти и да го зајакнат финансирањето за да помогнат во обновата на делови од Ирак и ...

Помпео: ИД претставува опасност и надвор од Ирак и Сирија

Опсервер - 14.11.2019

Американскиот државен секретар Мајк Помпео ги повика земјите-членки од коалицијата што се бори против терористичката „Исламска држава“ да ги прифатат заробените џихадисти и да го зајакнат финансирањето за да помогнат во обновата на делови од Ирак и ...