TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Курир - 13.02.2018

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите.

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација)

Бизнис Вести - 13.02.2018

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација) .

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Канал5 - 13.02.2018

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите.

Народна банка преку видео игра ќе ги учи младите за финансиите

+инфо - 13.02.2018

Централната банка распиша оглас за изработка на едукативна видео игра кој трае до 13 март. Народната банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација). Едукативната игра (веб/мобилна апликација) ќе биде наменета за ...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра...

Н.Македонија - 13.02.2018

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за ...

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

Вечер - 13.02.2018

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната Банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација. „Едукативната игра ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за ...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра - наградата е 50.000 денари

Press24 - 13.02.2018

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите.

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

Макфакс - 13.02.2018

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната Банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација. „Едукативната игра ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за ...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Република - 13.02.2018

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите.

НБРМ објавува Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација)

Фактор - 13.02.2018

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната банка на Република Македонија објавува Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација) .

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

А1 On - 13.02.2018

„Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација).

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра

Банкарство.мк - 13.02.2018

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација). Едукативната игра (веб/мобилна апликација) ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за младата популација.

НБРМ објави конкурс за едукативна игра

Денар - 13.02.2018

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната банка објави конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација. „Едукативната игра ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за ...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Бизнис Инфо - 14.02.2018

Народната банка на Република Македонија (НБРМ) објавува конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација). Едукативната игра ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за младата популација.