TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тим Кук со порака до студентите: Бидете бестрашни!

Факултети - 16.05.2018

Главниот извршен директор на „Епл“, Тим Кук, им се обрати на студентите од Универзитетот „Дјук“ во Северна Каролина. Меѓу другото, изјави дека Америка е длабоко поделена и дека голем дел од Американците одбиваат да слушнат какво било мислење ...

Извршниот директор на „Епл“ вели дека тој го предупредил Трамп дека тарифите се погрешен пристап во трговијата со Кина

Макфакс - 15.05.2018

Главниот извршен директор на “Епл”, Тим Кук, изјави дека го критикувал пристапот на Доналд Трамп во трговијата со Кина на неодамнешниот состанок во Белата куќа, притоа повикувајќи го претседателот да се осврне на правниот статус на имигрантите ...

Извршниот директор на „Епл“ вели дека тој го предупредил Трамп дека тарифите се погрешен пристап во трговијата со Кина

Sky - 15.05.2018

Главниот извршен директор на „Епл”, Тим Кук, изјави дека го критикувал пристапот на Доналд Трамп во трговијата со Кина на неодамнешниот состанок во Белата куќа, притоа повикувајќи го претседателот да се осврне на правниот статус на имигрантите ...