TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

Телма - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава телевизијата Алсат М. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот университет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.

Ибрахим Дехари нов министер за странски инвестиции

Алсат-М - 23.08.2019

Алсат дознава дека Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции. Тој доаѓа на местото на разрешениот Зоран Шапуриќ. Дехари е кадар на ДУИ, а во моментов е професор на Тетовскиот ...

Ибрахим Дехари од ДУИ нов министер за странски инвестиции!

Магазин - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава Алсат. Ибрахим Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот универзитет.

Ибрахим Дехари предложен за нов министер за странски инвестиции

+инфо - 23.08.2019

Професорот од Тетовскиот Универзитет, Ибрахим Дехари е прдлогот на лидерот на ДУИ Али Ахмети до премиерот Зоран Заев за нов министер за странски инвестиции, потврдуваат од ДУИ за Плусинфо. Дехари доаѓа на местото на разрешениот Зоран Шапуриќ.

Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

Слободен Печат - 23.08.2019

Професорот од Тетовскиот Универзитет, Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции пренесува Алсат . Тој доаѓа на местото на разрешениот Зоран Шапуриќ. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен и потекнува од селото Гајре.

Ибрахим Дехари ќе биде новиот министер за странски инвестиции

Нетпрес - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава телевизијата Алсат М. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот универзитет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.

Ибрахим Дехари, предлог за нов министер за странски инвестиции

Република - 23.08.2019

Професорот од Тетовскиот Универзитет, Ибрахим Дехари е предлогот на лидерот на ДУИ Али Ахмети до премиерот Зоран Заев за нов министер за странски инвестиции, потврдуваат од ДУИ за Плусинфо. Дехари доаѓа на местото на разрешениот Зоран Шапуриќ.

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

24 Вести - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, пренесуваат дел од медиумите. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот универзитет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.

Кој ќе седне во министерската фотелја за странски инвестиции?

Фактор - 23.08.2019

Ибрахим Дехари е предложен за нов министер за странски инвестиции. Професорот од Тетовскиот Универзитет, Дехари е предлогот на претседателот на ДУИ Али Ахмети до премиерот Зоран Заев за нов министер за странски инвестиции.

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

Press24 - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава телевизијата Алсат М. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот университет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.

Ибрахим Дехари предложен за нов министер за странски инвестиции

Либертас - 23.08.2019

Професорот од Тетовскиот Универзитет, Ибрахим Дехари е прдлогот на лидерот на ДУИ Али Ахмети до премиерот Зоран Заев за нов министер за странски инвестиции, пренесува порталот Плусинфо повикувајќи се на информации од ДУИ.

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

24Инфо - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава телевизијата Алсат М. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот университет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

Курир - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава телевизијата Алсат М. Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот университет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции

iPortal - 23.08.2019

Ибрахим Дехари ќе биде нов министер за странски инвестиции, дознава телевизијата Алсат М . Дехари е кадар на ДУИ, бизнисмен, потекнува од селото Гајре, а во моментов е професор на Тетовскиот универзитет и е сопственик на ресторанот „Ара“ во Тетово.