TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жители на Пржино со саати чекаат 16-ка

Слободен Печат - 14.06.2018

Нервози, доцнење, расправии, се секојдневието на жителите на скопските населби Пржино и Црниче во општина Кисела Вода. Тие се жалат дека не можат да си ги завршат секојдневните обврски поради постојаните проблеми со линијата број 16 на ЈСП.

Во петок специјален возен ред на автобусите на ЈСП

Скопје24 - 13.06.2018

Поради државниот празник Рамазан Бајрам, во петок на 15 јуни, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред, соопштуваат отттаму. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на претпријатието ...

И 16-ка се чека со саати

Скопје инфо - 14.06.2018

Нервози, доцнење, расправии, се секојдневието на жителите на скопските населби Пржино и Црниче во општина Кисела Вода. Тие се жалат дека не можат да си ги завршат секојдневните обврски поради постојаните проблеми со линијата број 16 на ЈСП, ...

Во петок специјален возен ред на автобусите на ЈСП

Република - 13.06.2018

Поради државниот празник Рамазан Бајрам, во петок на 15 јуни, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред, соопштуваат отттаму. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на претпријатието ...

Скопјани се жалат од ЈСП: Чекаме автобус кој е најавен на возниот ред, но тој не доаѓа

Република - 14.06.2018

Нервози, доцнење, расправии, се секојдневието на жителите на скопските населби Пржино и Црниче во општина Кисела Вода. Тие се жалат дека не можат да си ги завршат секојдневните обврски поради постојаните проблеми со линијата број 16 на ЈСП, пишива ...

Автобусите на ЈСП во петок со неделен возен ред

Независен - 13.06.2018

ЈСП ја информира јавноста, дека на 15.06.2018 година (петок), поради државниот празник Рамазан Бајрам, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на ...

Автобусите денеска ќе возат според летен возен ред

Макфакс - 15.06.2018

ЈСП информира дека в петок, поради државниот празник Рамазан-бајрам, автобусите на ЈСП „Скопје“ ќе сообраќаат според неделен летен возен ред. Корисниците на ЈСП „Скопје“ возниот ред може да го видат на веб-страницата на претпријатието jsp.com.mk ...

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

Бриф - 13.06.2018

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред поради празникот Рамазан Бајрам. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страницата на претпријатието ...

ЈСП најави измени: Важна информација за сите кои се возат со автобус

Press24 - 13.06.2018

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред поради празникот Рамазан Бајрам. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страницата на претпријатието ...

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

Канал5 - 13.06.2018

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред поради празникот Рамазан Бајрам. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страницата на претпријатието ...

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

А1 On - 13.06.2018

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред поради празникот Рамазан Бајрам. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страницата на претпријатието ...

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

Независен - 13.06.2018

Автобусите на ЈСП Скопје в петок ќе сообраќаат по неделен летен возен ред поради празникот Рамазан Бајрам. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страницата на претпријатието jsp.com.mk ...

Автобусите денеска ќе возат според летен возен ред

Скопје инфо - 15.06.2018

ЈСП ја информира јавноста, дека на 15.06.2018 година (петок), поради државниот празник Рамазан Бајрам, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на ...

Автобусите денеска ќе возат според летен возен ред

Република - 15.06.2018

ЈСП ја информира јавноста, дека на 15.06.2018 година (петок), поради државниот празник Рамазан Бајрам, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред. Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на ...