TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

Нова ТВ - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Вредело потпишувањето на Договорот од Преспа

Независен - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

Локално - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Вредеше, договорите дефинитивно куќа градат

+инфо - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев за Договорот од Преспа: Вредеше, Грција ни стана пријател

Press24 - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

24Инфо - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

Опсервер - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Договорите дефинитивно куќа градат!

Фокус - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

Канал5 - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак. -Денеска, 17 јуни, една година од Преспа, прво добивме нов ...

Заев за Договорот од Преспа: Вредеше, имајќи ги предвид придобивките

МКД - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

1tv - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

Република - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките – изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

А1 On - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

Заев за Договорот од Преспа: Вредеше!

Слободен Печат - 17.06.2019

Тој додаде дека паралелно со тоа се водат сите процеси во Европската Унија и дека сме пред добивање датумот после 15 години за почеток на преговори со Европската Унија. Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод ...

Заев: Вредеше Договорот од Преспа со оглед на придобивките

Р.С.Европа - 17.06.2019

Премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор изјави дека вредело неговото потпишување, имајќи ги предвид придобивките. „Денеска, 17 јуни, една година од Преспа, прво добивме нов пријател.

ЗАЕВ ЗА СРАМНИОТ ДОГОВОР ОД ПРЕСПА: Сите економски успеси што ги постигнавме покажуваат дека вредело што потпишавме

Денешен - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...

СЛОЖНИ БРАЌА КУЌА ГРАДАТ, а кај нас ни темелот не е поставен – Заев вели вредело!

Магазин - 17.06.2019

Денеска се одбележува една година од потпишувањето на Преспанскиот договор, по тој повод премиерот Зоран Заев кој беше на вежбата за Одлучен удар од новинарите беше прашан кој беа придобивките од договорот.

Заев: Сите успеси по Договорот од Преспа покажуваат дека вредело потпишувањето

iPortal - 17.06.2019

Вредело, имајќи ги предвид придобивките, изјави премиерот Зоран Заев по повод една година од Преспанскиот договор, одговарајќи на новинарско прашање при денешната посета на Криволак каде се одржува Ден на високи гости во рамки на вежбата „Одлучен ...