TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Погледнете кои се неработните денови во 2020 година

Слободен Печат - 08.12.2019

Програмата на неработните денови беше објавен од Министерство за труд и социјална политика Министерството за труд и социјална политика ја објави Програмата на неработни денови за 2020 година, во согласност со Законот за празниците.

Понеделник неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Бизнис Вести - 08.12.2019

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2019 година (недела), односно 9 декември 2019 година (понеделник), ‘’Св.

ЌЕ УЖИВАМЕ ВО МНОГУ СПОЕНИ ВИКЕНДИ: Неработни денови за 2020 година!

Магазин - 07.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Утре е неработен ден – Следен неработен ден среда

Курир - 07.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Понеделник e неработен ден

Нетпрес - 07.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Утре е неработен ден – Следен неработен ден среда

Скопје24 - 08.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Утре неработен ден - Следен неработен во среда

Press24 - 08.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Еден куп споени викенди во 2020 година – погледнете ја целата листа на неработни денови

Gostivarpress.mk - 08.12.2019

Согласно со Законот за празници во 2020-та година, неработни денови се: За сите граѓани на РМ 01 јануари (среда), Нова Година, • 07 јануари (вторник), Божик, првиот ден на Божик според православниот календар, • 20 април (понеделник), Велигден, ...

Утре е неработен ден, a следен неработен ден е среда

Сител - 08.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.

Денеска е неработен ден, наредната година имаме многу споени викенди

Скопје инфо - 09.12.2019

Понеделник е последниот неработен ден оваа година, а со тоа добиваме и споен викенд. Идната година имаме многу споени викенди, дури 7. Велигден се паѓа на 20-ти април, Нова година е во среда, а Божик во вторник.