TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пакистански новинар исчезнат со месеци се враќа дома

Бизнис Вести - 25.09.2023

– Пакистански новинар познат по неговата поддршка на затворениот поранешен премиер Имран Кан се врати дома околу четири месеци откако исчезна, соопшти полицијата и неговите колеги. Имран Ријаз Кан, телевизиски водител и Јутјубер, исчезна во мај ...

Пакистански новинар кој четири месеци се водеше за исчезнат, се враќа дома

Слободен Печат - 25.09.2023

Пакистански новинар познат по неговата поддршка на затворениот поранешен премиер Имран Кан се врати дома околу четири месеци откако исчезна, соопшти полицијата и неговите колеги. Имран Ријаз Кан, телевизиски водител и Јутјубер, исчезна во мај ...

Пакистански новинар исчезнат со месеци се враќа дома

Канал5 - 25.09.2023

Пакистански новинар познат по неговата поддршка на затворениот поранешен премиер Имран Кан се врати дома околу четири месеци откако исчезна, соопшти полицијата и неговите колеги. Имран Ријаз Кан, телевизиски водител и Јутјубер, исчезна во мај ...