TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

MakPress - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за взаемно признавање со Косово

Р.С.Европа - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ денеска во врска со препораката на Европскиот парламент (ЕП) изјави дека Белград не е заинтересиран за взаемно признавање на независноста со Приштина. „Не бев особено вознемирен од препораките на ЕП.

Вучиќ: „Ситуацијата врие, на Србите им е преку глава од теророт“ (ВИДЕО)

МКД - 24.11.2022

Претседателот на Србија Александар Вучиќ ѝ се обрати на јавноста по повод договорот на Белград и Приштина за регистарските таблички. Тој зборуваше за Резолуцијата на Европскиот парламент, и кажа дека не е донесена резолуција, туку препораки.

Вучиќ: Тоа што Европа бара од нас да го признаеме Косово е многу потешко од санкциите против Русија

Макфакс - 24.11.2022

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ и’ се обрати на јавноста во врска со договорот меѓу Белград и Приштина за регистарските таблички. Српскиот претседател рече дека договорот за табличките е мала тактичка победа, но Србија ја очекуваат тешки ...

Вучиќ за договорот со Косово: Тоа е „мала тактичка победа“

Еспресо - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ ги нарече „мала тактичка победа“ договорите со Приштина, постигнати со посредство на ЕУ, пренесува ТАСС. Според него, пред два дена Косовците имале многу подобри услови, но не ги прифатиле.

Вучиќ: Тоа што Европа бара од нас да го признаеме Косово е многу потешко од санкциите против Русија

MTM - 24.11.2022

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ и’ се обрати на јавноста во врска со договорот меѓу Белград и Приштина за регистарските таблички. Српскиот претседател рече дека договорот за табличките е мала тактичка победа, но Србија ја очекуваат тешки ...

Вучиќ: Тоа што Европа бара од нас да го признаеме Косово е многу потешко од санкциите против Русија

24Инфо - 24.11.2022

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, и’ се обрати на јавноста во врска со договорот меѓу Белград и Приштина за регистарските таблички. Српскиот претседател рече дека договорот за табличките е мала тактичка победа, но Србија ја очекуваат тешки ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Опсервер - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Независен - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Доколку воведеме санкции кон Русија, утре би не потапкале по рамето

Република - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Сител - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово

Курир - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Тоа што Европа бара од нас да го признаеме Косово е многу потешко од санкциите против Русија

Точка - 24.11.2022

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, ѝ се обрати на јавноста во врска со договорот меѓу Белград и Приштина за регистарските таблички. Српскиот претседател рече дека договорот за табличките е мала тактичка победа, но Србија ја очекуваат тешки ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за взаемно признавање со Косово

Нова ТВ - 24.11.2022

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска во врска со препораката на Европскиот парламент (ЕП) изјави дека Белград не е заинтересиран за взаемно признавање на независноста со Приштина. „Не бев особено вознемирен од препораките на ЕП.

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Н.Македонија - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не се во прашање само санкциите кон Русија, туку меѓусебното признавање со Косово

Слободен Печат - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведување на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово

Нетпрес - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Фокус - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведување на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Либертас - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведување на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за взаемно признавање со Косово

Алсат-М - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ денеска во врска со препораката на Европскиот парламент (ЕП) изјави дека Белград не е заинтересиран за взаемно признавање на независноста со Приштина. „Не бев особено вознемирен од препораките на ЕП.

Вучиќ порача: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

4NEWS - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Вечер Прес - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово

Lider - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Во Центар - 24.11.2022

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, ...

Вучиќ: Тоа што Европа бара од нас да го признаеме Косово е многу потешко од санкциите против Русија

Centar - 24.11.2022

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, и’ се обрати на јавноста во врска со договорот меѓу Белград и Приштина за регистарските таблички. Српскиот претседател рече дека договорот за табличките е мала тактичка победа, но Србија ја очекуваат тешки ...