TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Унгарија ја призна Македонија под уставно име!

Курир - 14.12.2016

Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име. Унгарија им се приклучи на останатите земји кои сметаат дека спорот со Грција е билатерален спор, кој не треба да влјае на односите со другите ...

Унгарија ја призна Македонија под уставно име!

Скопје инфо - 14.12.2016

Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име. Унгарија им се приклучи на останатите земји кои сметаат дека спорот со Грција е билатерален спор, кој не треба да влјае на односите со другите ...

Унгарија ја призна Македонија под уставно име!

Нетпрес - 14.12.2016

Картата на светот кој покажува кои држави се наши сојузници, а кои се на страната на јужниот сосед. Унгарија и официјално ја призна Македонија под нејзиното уставно име. Министерот за надворешни работи, денеска, како што соопштуваат оттаму, упати ...

Унгарија ја призна Македонија под уставното име

Пулс24 - 14.12.2016

Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име. Унгарија им се приклучи на останатите земји кои сметаат дека спорот со Грција е билатерален спор, кој не треба да влјае на односите со другите ...

Унгарија денеска ја призна Македонија под уставното име

Република - 14.12.2016

Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име. Унгарија им се приклучи на останатите земји кои сметаат дека спорот со Грција е билатерален спор, кој не треба да влјае на односите со другите ...

Унгарија ја призна Македонија под уставно име!

Точка - 14.12.2016

Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име. Унгарија им се приклучи на останатите земји кои сметаат дека спорот со Грција е билатерален спор, кој не треба да влијае на односите со другите ...

Унгарија ја призна Македонија под уставно име!

МК News - 14.12.2016

Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име. Унгарија им се приклучи на останатите земји кои сметаат дека спорот со Грција е билатерален спор, кој не треба да влијае на односите со другите ...