TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

Канал5 - 11.01.2019

Директорот на јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува ...

Автопатот Миладиновци-Штип е готов, чека технички прием

Вечер - 11.01.2019

Автопатот Миладиновци-Штип е целосно изграден, а по него ќе може да се вози кон крајот на месецов, откако ќе се изврши техничкиот прием. Изградбата на автопатот во должина од 47 километри почна во мај 2014 година.

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

1tv - 11.01.2019

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

24Инфо - 11.01.2019

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

Наскоро технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

+инфо - 11.01.2019

Изградбата на автопатот во должина од 47 километри почна во мај 2014 година. Дел од автопатот, на потегот од Штип до клучката Кадрифаково, веќе се користи со привремен режим на сообраќање на возилата.

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

А1 On - 11.01.2019

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

Автопатот Миладиновци- Штип отворен до крајот на месецов

Фактор - 11.01.2019

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци- Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

Либертас - 11.01.2019

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

Автопатот Миладиновци-Штип е целосно изграден, а по него ќе може да се вози кон крајот на месецов

Скопје инфо - 11.01.2019

Автопатот Миладиновци-Штип е целосно изграден, а по него ќе може да се вози кон крајот на месецов, откако ќе се изврши техничкиот прием. – Автопатот Миладиновци-Штип е завршен. Се подготвува техничката документација за техничкиот прием.

Автопатот Миладиновци-Штип е готов, се чека технички прием

МКД - 11.01.2019

Автопатот Миладиновци-Штип е завршен и се очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата, изјави денеска директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов.

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

Опсервер - 11.01.2019

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

Автопатот Миладиновци-Штип ќе се отвори кон крајот на месецов

Иновативност - 11.01.2019

Автопатот Миладиновци-Штип е целосно изграден, а по него ќе може да се вози откако ќе се изврши техничкиот прием, кон крајот на месецов – Автопатот Миладиновци-Штип е завршен. Се подготвува техничката документација за техничкиот прием.

Автопатот Миладиновци-Штип е готов

Република - 12.01.2019

Автопатот Миладиновци-Штип е целосно изграден, а по него ќе може да се вози кон крајот на месецов, откако ќе се изврши техничкиот прием. Автопатот Миладиновци-Штип е завршен. Се подготвува техничката документација за техничкиот прием.