TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СПАСОВСКИ: Режимот го срушивме, Космос воскресна!

Денешен - 03.07.2020

Косомос што го рушеа – воскреснува. Режимот што рушеше е минато, ние градиме, објави вечерва техничкиот премиер, Оливер Спасовски. – Го срушивме режимот и ја ставивме државата на прав пат.

Спасовски од Гази Баба: „Космос“ воскреснуваа, режимот што рушеше е минато

+инфо - 03.07.2020

– Покажуваме дека успеавме да го срушиме режимот и да ја ставиме државата на прав пат. И оттука ќа праќаме пораката – никогаш повеќе режим да ја руши и краде државата. Покажавме дека знаеме да градиме пријателства мостови, институции, ...

Спасовски: Покажавме дека градиме и ги надминавме поделбите, режим не смее да има никогаш повеќе

Frontline - 03.07.2020

Покажуваме уште еднаш дека успеавме да го срушиме режимот, да ја донесеме државата на прав пат и мислам дека дека токму вечерва од тука, од местото каде што ја одржуваме оваа трибина можеме и да ја пратиме најсилната порака дека режим не смее да има ...

Спасовски: Покажавме дека градиме и дека ги надминавме поделбите

Опсервер - 03.07.2020

Скопје, 3 јули 2020 () – Покажавме дека знаеме да градиме, дека знаеме да ги надминеме сите поделби во државава. Кога зборуваме дека знаеме да градиме тоа се пријателства, мостови и инфраструктура и сето тоа даваше резултати, порача вечерва носител ...

Спасовски од Гази Баба: Космос што го рушеа воскреснуваа, режимот што рушеше е минато, ние градиме

Локално - 03.07.2020

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски на вечершното обраќање во Гази Баба направи споредба на политиките на насочување на парите кон граѓаните и градење на инфраструктурата во сите средини и региони, што е одлика на СДСМ за време на ...

Спасовски од Гази Баба: Косомос што го рушеа воскреснуваа, режимот што рушеше е минато, ние градиме

Канал5 - 03.07.2020

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски на вечершното обраќање во Гази Баба направи споредба на политиките на насочување на парите кон граѓаните и градење на инфраструктурата во сите средини и региони.

Спасовски од Гази Баба: „Космос“, кој го рушеа, воскреснува, режимот што рушеше е минато, ние градиме

Макфакс - 03.07.2020

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски, на вечершното обраќање во Гази Баба направи споредба на политиките на насочување на парите кон граѓаните и градење на инфраструктурата во сите средини и региони, што е одлика на СДСМ за време на ...

Спасовски: Додека тие правеа да срушат сè во државава ние правиме да се гради

Слободен Печат - 03.07.2020

Покажавме дека знаеме да градиме, дека знаеме да ги надминеме сите поделби во државава. Кога зборуваме дека знаеме да градиме тоа се пријателства, мостови и инфраструктура и сето тоа даваше резултати, порача вечерва носител на листата од ИЕ 2 од ...

Спасовски: Покажавме дека градиме и дека ги надминавме поделбите

Либертас - 03.07.2020

– Покажавме дека знаеме да градиме, дека знаеме да ги надминеме сите поделби во државава. Кога зборуваме дека знаеме да градиме тоа се пријателства, мостови и инфраструктура и сето тоа даваше резултати, порача вечерва носител на листата од ИЕ 2 од ...

Спасовски од Гази Баба: Додека тие рушеа, денес се гради

Република - 03.07.2020

Покажавме дека знаеме да градиме, дека знаеме да ги надминеме сите поделби во државава, порача вечерва носителот на листата од ИЕ 2 од коалицијата „Можеме“, Оливер Спасовски, на трибина која се одржува на ФОН, а на која присуствуваат кандидатите за ...

Спасовски од Гази Баба: Косомос што го рушеа воскреснува, режимот што рушеше е минато, ние градиме

Вечер - 03.07.2020

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски на вечершното обраќање во Гази Баба направи споредба на политиките на насочување на парите кон граѓаните и градење на инфраструктурата во сите средини и региони, што е одлика на СДСМ за време на ...

Спасовски од Гази Баба: Косомос што го рушеа воскреснува, режимот што рушеше е минато, ние градиме

Граѓански збор - 03.07.2020

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски на вечершното обраќање во Гази Баба направи споредба на политиките на насочување на парите кон граѓаните и градење на инфраструктурата во сите средини и региони, што е одлика на СДСМ за време на ...

Спасовски од Гази Баба: Косомос што го рушеа воскреснуваа, режимот што рушеше е минато, ние градиме

24Инфо - 03.07.2020

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски од СДСМ на вечершното обраќање во Гази Баба направи споредба на политиките на насочување на парите кон граѓаните и градење на инфраструктурата во сите средини и региони, што е одлика на СДСМ за време на ...

Спасовски: Покажавме дека градиме и дека ги надминавме поделбите

Бриф - 03.07.2020

Покажавме дека знаеме да градиме, дека знаеме да ги надминеме сите поделби во државава. Кога зборуваме дека знаеме да градиме тоа се пријателства, мостови и инфраструктура и сето тоа даваше резултати, порача вечерва носител на листата од ИЕ 2 од ...

Спасовски од Гази Баба: Режимот што рушеше е минато

Нетпрес - 03.07.2020

– Покажуваме дека успеавме да го срушиме режимот и да ја ставиме државата на прав пат. И оттука ќа праќаме пораката – никогаш повеќе режим да ја руши и краде државата. Покажавме дека знаеме да градиме пријателства мостови, институции, ...