TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мексиканка храбро го штитеше синот од мечка

Deutsche Welle - 28.09.2023

Мексиканска мајка застана во одбрана на својот син откако мечка скокна на нивната пикник-маса и се насладуваше со такоси и енчилади планирани за неговиот роденден, на само неколку сантиметри од нив.

ВИДЕО | Мечка во Мексико упадна на семеен пикник и им ја изеде цела храна на семејството

Слободен Печат - 27.09.2023

Гладна црна мечка го прекинала семејниот пикник во природниот парк Чипинке во Мексико во државата Нуево Леон. Таа пришла до семејството што седела на масата, се качила на неа и им ја изела храната.

ВИДЕО | Мечката им го прекина пикникот: „Веднаш се фрли на храната, а луѓето седеа скаменети од страв“

Во Центар - 27.09.2023

Гладна црна мечка го прекина семејниот пикник во природниот парк Чипинке во Мексико во државата Нуево Леон. Пријде до семејството што седеше на масата, се качи на неа и им ја изеде храната.

Мечка во Мексико упаднала на пикник и им ја јадела храната на луѓето (ВИДЕО)

МКД - 27.09.2023

Гладна црна мечка го прекина семејниот пикник во природниот парк Чипинке во Мексико во државата Нуево Леон. Пријде до семејството што седеше на масата, се качи на неа и им ја изеде храната.

Мечка во Мексико „се прошета“ на маса за пикник пред шокираните излетници (ВИДЕО)

Канал5 - 27.09.2023

Гладна црна мечка го прекина семејниот пикник во природниот парк Чипинке во Мексико во државата Нуево Леон. Му пријде на семејство кое што седело на масата, се качи на неа и им ја изеде храната.