TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

Фактор - 08.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

еМагазин - 08.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

Бизнис Вести - 08.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

НОВ ИЗГЛЕД, ПОДОБРИ УСЛОВИ Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

+инфо - 08.12.2023

Снабдувањето со нафтени деривати, гас и био-горива отсега граѓаните ќе го прават во станица со современ и функционален изглед, којашто ги исполнува највисоките технички и безбедносни стандарди.

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

Точка - 08.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

Црнобело - 08.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

Независен - 08.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

Реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово е пуштена во употреба

Денар - 09.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.

Реновирана е бензинска станица на „Макпетрол“ во Тетово

МКД - 09.12.2023

Инвестирањето во своите капацитети, како и постојаното подобрување на понудата и на услугите за потрошувачите се приоритети на „Макпетрол“ и во таа насока, компанијата неодамна целосно ја обнови и ја пушти во употреба бензинската станица во Тетово.