TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за недела, 9-ти јуни 2024-та

Нетпрес - 09.06.2024

ОВЕН Денот е неповолен за преземања почетоци и импулсивни дејствија, како и носење одлуки под влијание на емоциите. За да се поштедете од проблеми, на пројавувајте лекомисленост. Избегнувајте надворешно влијание.

Дневен хороскоп за недела, 9-ти јуни 2024-та

365 - 09.06.2024

ОВЕН Денот е неповолен за преземања почетоци и импулсивни дејствија, како и носење одлуки под влијание на емоциите. За да се поштедете од проблеми, на пројавувајте лекомисленост. Избегнувајте надворешно влијание.

Дневен хороскоп за недела, 9-ти јуни 2024-та

Пулс24 - 09.06.2024

ОВЕН Денот е неповолен за преземања почетоци и импулсивни дејствија, како и носење одлуки под влијание на емоциите. За да се поштедете од проблеми, на пројавувајте лекомисленост. Избегнувајте надворешно влијание.