TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Регионалната соработка како клучен фактор во закрепнување на туризмот во пост-Ковид ерата

Бизнис Вести - 22.01.2021

Повеќе од 100 учесници, претставници од приватен сектор и институции за промоција и поддршка на туризмот од неколку земји од регионот, учествуваа на еднодневниот виртуелен настан „Регионално вмрежување и соработка во туризмот како клучен фактор во ...

Регионалната соработка како клучен фактор за закрепнување на туризмот

Опсервер - 22.01.2021

– Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата. Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна.

Регионалната соработка како клучен фактор за закрепнување на туризмот

Канал5 - 22.01.2021

Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата. Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна.

Регионалната соработка како клучен фактор за закрепнување на туризмот

24Инфо - 22.01.2021

Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата. Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна.

Регионалната соработка како клучен фактор за закрепнување на туризмот

Frontline - 22.01.2021

Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата. Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна.

Регионалната соработка како клучен фактор за закрепнување на туризмот

+инфо - 22.01.2021

До ваков заклучок дојдоа повеќе од 100 претставници од приватен сектор и институциите за промоција и поддршка на туризмот од неколку земји од регионот. Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата.

Регионалната соработка како клучен фактор за закрепнување на туризмот

MakPress - 22.01.2021

Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата. Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна.

Ковид 19 ги промени навиките на туристите

OhridNews - 22.01.2021

Навиките за патување се сменети под влијание на Ковид-19 кризата. Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна.

Турзмот ќе закрепне со повеќе гости од регионот

Вечер Прес - 22.01.2021

Туристите патуваат во помали групи, во помалку истражени места како национални паркови, планини и рурални места и сакаат да истражуваат локални искуства и храна. Земјите од Западен Балкан имаат вакви природни богатства и традиција и ова е одличен ...

Регионалната соработка како клучен фактор во закрепнување на туризмот во пост-Ковид ерата

Иновативност - 22.01.2021

Повеќе од 100 учесници, претставници од приватен сектор и институции за промоција и поддршка на туризмот од неколку земји од регионот, учествуваа на еднодневниот виртуелен настан „Регионално вмрежување и соработка во туризмот како клучен фактор во ...