TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возило на ЈП Македонски железници се забило во одронот од карпи кај Велес

Фокус - 13.03.2018

Само неколку минути откако се одрониле огромни карпи кои тежат и по неколку тони, на патот и на железничката пруга Скопје – Гевгелија, на јужниот излез на Велес под месноста Долни Дукани, во нив се забило возило за отстранување на дефекти на ЈП ...

Возило на ЈП Македонски железници се забило во одронот од карпи кај Велес

Слободен Печат - 13.03.2018

Само неколку минути откако се одрониле огромни карпи кои тежат и по неколку тони, на патот и на железничката пруга Скопје – Гевгелија, на јужниот излез на Велес под месноста Долни Дукани, во нив се забило возило за отстранување на дефекти на ЈП ...