TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Има 107 години, а и натаму вози - и тоа какво возило

Точка - 14.02.2020

Виталниот пар стогодишници од Флорида ужива во возење со отворен кров. Џо Њумен има 107 години, а неговата свршеничка наскоро ќе наполни 100. Двајцата сакаат возење. Њумен е многу витален, а на неговата психофизичка состојба би му позавиделе и ...

(ВИДЕО) Има 107. години и е активен возач. Погледнете го неговиот избор на автомобил!

Екран - 13.02.2020

Џо Њуман има 107 години, а неговата вереница наскоро ќе наполни 100 години. Тие многу сакаат да се возат. Њуман е исклучително витален, а неколку децении помладите пензионери му завидуваа на неговиот психофизички статус.Живее во Флорида, се свршил, ...