TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Да не се повторат поплавите“ – Гази Баба најави проект за поројните води на Скопска Црна Гора

Макфакс - 11.07.2018

Општина Гази Баба соопшти дека ќе работи на разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора, чии делови се прогласени за ерозивни подрачја „Делови од Скопска Црна Гора се прогласени за ерозивни подрачја и подрачја загрозени од ...

Општина Гази Баба ќе работи на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора

Н.Македонија - 11.07.2018

Општина Гази Баба, заедно со Центарот за развој на Скопски плански регион, ќе работат за разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора. Со заеднички средства ќе изработат студија преку која ќе ги мапираат проблемите, за ефикасно ...

Општина Гази Баба ќе работи на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора

А1 On - 11.07.2018

Општина Гази Баба, заедно со Центарот за развој на Скопски плански регион, ќе работат за разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора. Со заеднички средства ќе изработат студија преку која ќе ги мапираат проблемите, за ефикасно ...

„Да не се повторат поплавите“ – Гази Баба најави проект за поројните води на Скопска Црна Гора

Точка - 11.07.2018

Општина Гази Баба соопшти дека ќе работи на разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора, чии делови се прогласени за ерозивни подрачја. „Делови од Скопска Црна Гора се прогласени за ерозивни подрачја и подрачја загрозени од ...

Гази Баба во студија ќе ги мапира проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора

Вечер - 12.07.2018

Општина Гази Баба ќе работи на разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора, чии делови се прогласени за ерозивни подрачја Делови од Скопска Црна Гора се прогласени за ерозивни подрачја и подрачја загрозени од ерозија, две нивоа ...

Општина Гази Баба ќе работи на разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора

Скопје инфо - 12.07.2018

Општина Гази Баба ќе работи на разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора, чии делови се прогласени за ерозивни подрачја Делови од Скопска Црна Гора се прогласени за ерозивни подрачја и подрачја загрозени од ерозија, две нивоа ...