TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Стојанов: Инвеститорот е фер, ги обесштети новомаалци и по 70 години ќе живееме нормален градски живот

Слободен Печат - 03.12.2021

Игор Стојанов е претставник на жителите на Ново маало кое со години е во распад, а сега е во центарот на вниманието поради градењето на просторот на паркингот на Холидеј ин . -Одамна се организираме, а сега повторно се појавуваат луѓе кои се против ...

Стојанов од Ново Маало: 70 години  живееме без канализација , активистите треба да не поддржат

Локално - 03.12.2021

Одредени групи на луѓе кои немаат интерес да се гради во Центар сакаат да ја стопираат изградбата на објектот кој ќе ни пружи пристојно живеалиште. Скоро 70 години живееме без вода нема канализација ние доаѓаме како ѓубриште на ГТЦ.Оваа ситуација се ...

Стојанов: Инвеститорот е фер, ги обесштети новомаалци и по 70 години ќе живееме нормален градски живот

Скопје инфо - 03.12.2021

Игор Стојанов е претставник на жителите на Ново маало кое со години е во распад, а сега е во центарот на вниманието поради градењето на просторот на паркингот на Холидеј ин. -Одамна се организираме, а сега повторно се појавуваат луѓе кои се против ...

Стојанов: Инвеститорот ги обесштети новомаалци и по 70 години ќе живееме нормален градски живот

Нова ТВ - 03.12.2021

Кај нас првпат се случува некој инвеститор да нуди фер обесштетување и ние сме задоволни од понуденото. Не знам каде тука гледаат урбана мафија, вели Игор Стојанов, претставник на жителите на Ново маало кое со години е во распад, а сега е во ...

Стојанов од Ново Маало: Не знам каде гледаат урбана мафија, инвеститоорт е фер и понуди обештетување

Фактор - 03.12.2021

Кај нас првпат се случува некој инвеститор да нуди фер обесштетување и ние сме задоволни од понуденото. Не знам каде тука гледаат урбана мафија, изјави утрово во Утрински брифинг Игор Стојанов, претставник на жителите на Ново маало кое со години е ...