TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Независен - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Македонец е избран за нов директор на црногорскиот аеродром

Слободен Печат - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Опсервер - 11.06.2021

– Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството.

Македонец ќе директорува со аеродромот во Црна Гора

Фокус - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Вечер Прес - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

24Инфо - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Lider - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. -Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

MakPress - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Нов директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

Скопје инфо - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Горан Јандреоски ќе раководи со црногорскиот аеродром

+инфо - 11.06.2021

Јандреоски беше директор на Управата за цивилно воздухопловство во Македонија, како и на високи раководни позиции на аеродромот во Скопје. Горан Јандреоски е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти ...

Новиот директор на аеродромот во Црна Гора ќе биде Македонец – Горан Јандреоски

iPortal - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Македонец, нов директор на аеродромот во Црна Гора

Курир - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...

Македонец, нов директор на аеродромот во Црна Гора

Zoom - 11.06.2021

Горан Јандреоски, кандидат од Македонија, е избран за нов извршен директор на Аеродромот во Црна Гора, поради, како што соопшти компанијата, богато работно искуство во воздухопловството. „Комисијата, што се состоеше од членови на Управниот одбор на ...