TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Здруженијата на новинари, странски дописници и фоторепортери во Грција реагираат за владиниот план за протести во однос ...

Опсервер - 22.01.2021

– Полицијата ќе одреди конкретен простор за новинарите и еден претходно одреден претставник на полицијата кој ќе функционира како врска и канал за комуникација со нив во текот на целиот протест, со цел соработка и меѓусебно разбирање, пишува, меѓу ...

Здруженијата на новинари, странски дописници и фоторепортери во Грција реагираат за владиниот план за протести во однос ...

24Инфо - 22.01.2021

Полицијата ќе одреди конкретен простор за новинарите и еден претходно одреден претставник на полицијата кој ќе функционира како врска и канал за комуникација со нив во текот на целиот протест, со цел соработка и меѓусебно разбирање, пишува, меѓу ...

Реакции во Грција за владиниот план за протести во однос на третманот на претставниците на медиумите

Слободен Печат - 22.01.2021

Полицијата ќе одреди конкретен простор за новинарите и еден претходно одреден претставник на полицијата кој ќе функционира како врска и канал за комуникација со нив во текот на целиот протест, со цел соработка и меѓусебно разбирање, пишува, меѓу ...

Здруженијата на новинари и странски дописници во Грција реагираат за владиниот план за протести во однос на третманот ...

MakPress - 22.01.2021

Полицијата ќе одреди конкретен простор за новинарите и еден претходно одреден претставник на полицијата кој ќе функционира како врска и канал за комуникација со нив во текот на целиот протест, со цел соработка и меѓусебно разбирање, пишува, меѓу ...