TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најголемата „Хари Потер“ продавница се отвора во Њујорк

Иновативност - 14.01.2020

Сите фанови на најпознатиот и најпродаваниот серијал книги во светот, „Хари Потер“, ќе ги израдува оваа вест – во Њујорк се отвора најголемата „Хари Потер“ продавница во светот, каде што ќе може да се купи се што сте виделе во светот на магијата.

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Макфакс - 14.01.2020

Компанијата „Ворнер Брос“ ќе ја отвори во Њујорк најголемата продавница на светот, посветена на серијата за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена за време на лето, а ќе се наоѓа покрај зградата „Флатирон Билдинг“ на Менхетен и ќе се простира на ...

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

ТВ21 - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница ФОТО

+инфо - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

А1 On - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Опсервер - 14.01.2020

– Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк: Ворнер Брос ја отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Денешен - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

MakPress - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Најголемата „Хари Потер“ продавница се отвора во Њујорк

ММС - 14.01.2020

Сите фанови на најпознатиот и најпродаваниот серијал книги во светот, „Хари Потер“, ќе ги израдува оваа вест – во Њујорк се отвора најголемата „Хари Потер“ продавница во светот, каде што ќе може да се купи се што сте виделе во светот на магијата.

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Сител - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

4NEWS - 14.01.2020

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде ...

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Студенти - 15.01.2020

Компанијата „Ворнер Брос“ ќе ја отвори во Њујорк најголемата продавница на светот, посветена на серијата за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена за време на лето, а ќе се наоѓа покрај зградата „Флатирон Билдинг“ на Менхетен и ќе се простира на ...