TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓаши: Одржана локалната конференција „Гостивар – Општина посветена на децата“.

Радио МОФ - 24.05.2024

Локални власти, претставници на воспитно – образовниот кадар, претставници од невладини организации, млади и деца од општина Гостивар учествуваа на Локалната конференција „Гостивар – Општина посветена на децата“ во која учествуваше и Општина Дебар.

Локална конференција: „Кисела вода – општина посветена на децата“

Слободен Печат - 23.05.2024

Локалната конференција во Кисела Вода се реализираше под мотото „Одлучувам, значи постојам“ од кое јасно се согледува нејзината цел. Таа е да се зајакнат капацитетите на индивидуално и институцијално ниво во контекст на унапредување на детските ...

Конференција во Гостивар: Треба да се направи се‘ за младите да останат тука

Gostivarpress.mk - 23.05.2024

За подобра иднина на децата и младите клучно е да се обезбедат услови за квалитетно образование и понатаму навремено вклучување во пазарот на трудот. Ова, меѓудругото беше истакнато на денешната Локална конференција „Гостивар – Општина посветена на ...

Локална конференција „Одлучувам, значи постојам – Кисела Вода – општина посветена на децата“

Бизнис Вести - 22.05.2024

Во организација на Првата детска амбасада во светот Меѓаши денеска ќе се одржи локалната конференција „Одлучувам, значи постојам – Кисела Вода – општина посветена на децата“ во рамки на проектот „Место за растење: Општини посветени на децата“.

Локална конференција „Одлучувам, значи постојам – Кисела Вода – општина посветена на децата“

365 - 22.05.2024

Во организација на Првата детска амбасада во светот Меѓаши денеска ќе се одржи локалната конференција „Одлучувам, значи постојам – Кисела Вода – општина посветена на децата“ во рамки на проектот „Место за растење: Општини посветени на децата“.