TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германскиот водечки инфектолог очекува подобрување на епидемилошката состојба наесен

Опсервер - 22.01.2021

– Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...

Германскиот водечки инфектолог очекува подобрување на епидемилошката состојба наесен

Либертас - 22.01.2021

– Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...

Германскиот водечки инфектолог очекува подобрување на епидемилошката состојба наесен

MakPress - 22.01.2021

Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...

Водечки германски вирусолог предупредува: Британскиот вирус може да ги кутне младите и болниците!

+инфо - 22.01.2021

Ако бројот на случаи сега не се спушти доволно ниско може да има негативни последици на пролет и лето, смета Дростен. Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури ...

Германскиот водечки инфектолог очекува подобрување на епидемилошката состојба наесен

А1 On - 22.01.2021

Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...

ПО ОВА ЌЕ ГИ ЗАБОРАВИТЕ ПЛАНОВИТЕ ЗА 2021: Германски инфектолог откри до кога очекува да трае коронавирусот

Курир - 22.01.2021

Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...

Германски инфектолог за Ковид-19: Подобрување дури наесен

Фокус - 22.01.2021

Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...

Германскиот водечки инфектолог очекува подобрување на епидемилошката состојба наесен

Вечер Прес - 22.01.2021

Водечкиот германски вирусолог Кристијан Дростен, за разлика од многумина, очекува епидемиолошката состојба да се подобри дури наесен. Во интервју за германскиот магазин „Шпигел“, Дростен рече дека не верува дека ќе биде подобро во текот на летото, ...