TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приштина бара од Тирана да го информира светот дека „Балканот е под закана од Србија“

ТВ21 - 25.11.2021

Претседателката на Косово, Вјоса Османи и премиерот Албин Курти побараа од претседателот на Албанија, Илир Мета неговата земја да се заложи за промовирање на Косово во меѓународните организации во кои таа земја се уште не членува, јави дописникот на ...

Во Елбасан утре седница на албанската и косовската влада, ќе бидат потпишани 16 договори

ТВ21 - 25.11.2021

Во албанскиот град Елбасан, заедничка седница утре ќе одржат владите на Албанија и на Косово. Според најавата ќе бидат потпишани 16 договори, еден од нив за олеснување на движењето на луѓе и стока, со отвора нов граничен премин, покрај веќе ...

Приштина бара од Тирана да го информира светот дека „Балканот е под закана од Србија”

Слободен Печат - 25.11.2021

Претседателката на Косово, Вјоса Османи и премиерот Албин Курти побараа од претседателот на Албанија, Илир Мета неговата земја да се заложи за промовирање на Косово во меѓународните организации во кои таа земја се уште не членува, јави дописникот на ...

Приштина бара од Тирана да го информира светот дека „Балканот е под закана од Србија“

Вечер Прес - 25.11.2021

Претседателката на Косово, Вјоса Османи и премиерот Албин Курти побараа од претседателот на Албанија, Илир Мета неговата земја да се заложи за промовирање на Косово во меѓународните организации во кои таа земја се уште не членува, јави дописникот на ...

Приштина бара од Тирана да го информира светот дека „Балканот е под закана од Србија”

24Инфо - 25.11.2021

Претседателката на Косово, Вјоса Османи и премиерот Албин Курти побараа од претседателот на Албанија, Илир Мета неговата земја да се заложи за промовирање на Косово во меѓународните организации во кои таа земја се уште не членува, јави дописникот на ...

Приштина бара од Тирана да го информира светот дека „Балканот е под закана од Србија“

Нетпрес - 25.11.2021

Претседателката на Косово, Вјоса Османи и премиерот Албин Курти побараа од претседателот на Албанија, Илир Мета неговата земја да се заложи за промовирање на Косово во меѓународните организации во кои таа земја се уште не членува, јави дописникот на ...

Приштина бара од Тирана да го информира светот дека „Балканот е под закана од Србија“

MakPress - 26.11.2021

Претседателката на Косово, Вјоса Османи и премиерот Албин Курти побараа од претседателот на Албанија, Илир Мета неговата земја да се заложи за промовирање на Косово во меѓународните организации во кои таа земја се уште не членува, јави дописникот на ...