TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Добитник на лото се откажа од 37 милиони евра, причината е потресна

Кајгана - 07.12.2023

Кога дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил. Добитникот на лото Том Крист се откажа од своите 40 милиони долари освоени на канадската лотарија.

Добитник на 40 милиони долари на лото се откажал од нив, причината е потресна

Курир - 07.12.2023

Кога дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил. Кога дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил.

Се откажал од 37 милиони евра добиени на лото за да ги даде во хуманитарни цели

Кумановски м. - 07.12.2023

Кога на ручек дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил. Добитникот на лото, Том Крист, се откажа од добивката од 40 милиони долари од канадска лотарија, објави списанието Fenix.

Добитник на 40 милиони долари на лото целата добивка ја донирал, причината е потресна

Нетпрес - 07.12.2023

Кога дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил. Добитникот на лото Том Крист се откажа од своите 40 милиони долари освоени на канадската лотарија.

Се откажa од 40 милиони долари: Добитник на лото донирал во добротворни цели

Трн - 07.12.2023

Добитникот на лото Том Крист се откажа од своите 40 милиони долари освоени на канадската лотарија. За CBC News, овој долгогодишен директор на електрична компанија во Канада изјави: „Имав среќа да работам за компанијата 44 години.

Се откажа од 37 милиони евра: Добивкaта од лото дадена во хуманитарни цели, причината го крши срцето

4NEWS - 08.12.2023

Кога за време на ручекот дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил. Добитникот на лото Том Крист се откажа од своите 40 милиони долари освоени на канадската лотарија, пренесува ...

Добитник на 40 милиони долари на лото целата добивка ја донирал, причината е потресна

365 - 08.12.2023

Кога дознал дека на лотарија освоил 40 милиони американски долари, што е околу 37 милиони евра, воопшто не се возбудил. Добитникот на лото Том Крист се откажа од своите 40 милиони долари освоени на канадската лотарија.

Освои 40.000.000 долари на лотарија, а потоа се откажа од добивката: Причината ќе ве воодушеви и ќе ве расплаче

Вести плус - 08.12.2023

Добитникот на лото Том Крист се откажа од 40-те милиони долари (72,6 милиони КМ) што ги доби на канадската лотарија. За CBC News, тој долгогодишен директор на електрична компанија во Канада изјави: “Имав среќа да работам во компанијата 44 години.

„Тие пари не ми требаат“ – Освоил 40 милиони долари на лото, па парите ги донирал за деца кои се лечат од рак

ММС - 09.12.2023

Добитникот на лото Том Крист се откажа од 40-те милиони долари што ги доби на канадската лотарија. За CBC News тој долгогодишен директор на електрична компанија во Канада изјави: “Имав среќа да работам во компанијата 44 години.