TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што ќе се случи ако 30 дена пиете само вода?

Скопје инфо - 12.07.2018

Сѐ во нашето тело зависи и функционира со помош на водата. Водата дава некаков вид здравствена терапија, освен што нѐ одржува во живот. Водата влијае на разни телесни функции и на одржување на доброто здравје.

Што ќе се случи ако 30 дена пиете само вода?

24Инфо - 13.07.2018

Сѐ во нашето тело зависи и функционира со помош на водата. Водата дава некаков вид здравствена терапија, освен што нѐ одржува во живот. Водата влијае на разни телесни функции и на одржување на доброто здравје.