TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германската Влада и синдикатите во јавниот сектор се договорија за зголемување на платите

Слободен Печат - 26.10.2020

Германската Влада и синдикатите од јавниот сектор постигнаа договор за зголемување на платите од 3,2 до 4,5 отсто за околу 2,3 милиони работници во локалната и во сојузната администрација .

Зголемување на платите во јавниот сектор во Германија

Опсервер - 26.10.2020

– Германската Влада постигна договор со синдикатите на вработените во јавниот сектор во врска со платите, со кој се опфатени околу 2,3 милиони работници во локалната и сојузната администрација.

Зголемување на платите во јавниот сектор во Германија

А1 On - 26.10.2020

Германската Влада постигна договор со синдикатите на вработените во јавниот сектор во врска со платите, со кој се опфатени околу 2,3 милиони работници во локалната и сојузната администрација.

Зголемување на платите во јавниот сектор во Германија

Вечер Прес - 26.10.2020

Германската Влада постигна договор со синдикатите на вработените во јавниот сектор во врска со платите, со кој се опфатени околу 2,3 милиони работници во локалната и сојузната администрација.

Зголемување на платите во јавниот сектор во Германија

24Инфо - 26.10.2020

Германската Влада постигна договор со синдикатите на вработените во јавниот сектор во врска со платите, со кој се опфатени околу 2,3 милиони работници во локалната и сојузната администрација.

Зголемување на платите во јавниот сектор во Германија

Сител - 26.10.2020

Германската Влада постигна договор со синдикатите на вработените во јавниот сектор во врска со платите, со кој се опфатени околу 2,3 милиони работници во локалната и сојузната администрација.