TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата Samsung Galaxy S21 серија спасува 45 илјади дрвја годишно

Црнобело - 12.04.2021

Екстремните временски услови последните години станаа се почеста појава во сите делови на светот - од големи температурни разлики до суши и тајфуни. Со Парискиот договор, земјите ширум светот се согласија дека е неопходно да се направат одредени ...

Како би можел да изгледа Galaxy S21 FE?

Кајгана - 12.04.2021

Компанијата Samsung го подготвува наследникот на моделот Galaxy S20 FE , а сега се појавија и некои детали. Познатиот типувач на Twitter – ОnLeaks ги објави рендерите за Galaxy S21 FE и тврди дека овој модел ќе биде сличен на стандардниот модел ...

Новата Samsung Galaxy S21 серија спасува 45 илјади дрвја годишно

Опсервер - 12.04.2021

Екстремните временски услови последните години станаа се почеста појава во сите делови на светот – од големи температурни разлики до суши и тајфуни. Со Парискиот договор, земјите ширум светот се согласија дека е неопходно да се направат одредени ...

Новата Samsung Galaxy S21 серија спасува 45 илјади дрвја годишно

Фактор - 12.04.2021

Екстремните временски услови последните години станаа се почеста појава во сите делови на светот - од големи температурни разлики до суши и тајфуни. Со Парискиот договор, земјите ширум светот се согласија дека е неопходно да се направат одредени ...

Новата Samsung Galaxy S21 серија спасува 45 илјади дрвја годишно

Хаштаг - 12.04.2021

Екстремните временски услови последните години станаа се почеста појава во сите делови на светот - од големи температурни разлики до суши и тајфуни. Со Парискиот договор, земјите ширум светот се согласија дека е неопходно да се направат одредени ...

Новата Samsung Galaxy S21 серија спасува 45 илјади дрвја годишно

Телефони.мк - 12.04.2021

Екстремните временски услови последните години станаа се почеста појава во сите делови на светот - од големи температурни разлики до суши и тајфуни. Со Парискиот договор, земјите ширум светот се согласија дека е неопходно да се направат одредени ...

Новите Samsung топ модели на смартфони ќе имаат Olympus камера

Телефони.мк - 12.04.2021

Соработката на производителот на смартфони и традиционалните фотографски компании е нешто вообичаено. Samsung има одлични камери, но сепак сака да ги подобри. За следната генерација на телефони за развој на оптика ќе соработува со Olympus.