TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сѐ уште нема експерт кој би ѝ помагал на Собраниската комисија за контрола врз ОТА

Алсат-М - 19.07.2019

Парламентарната комисија за следење на телекомуникациите продолжува со посетите во Оперативно-техничката агенција, но без експерти кои би можеле да ја констатираат законската работа или евентуалните незаконитости од технички аспект.

ОТА следи 159 телефонски броеви со судска наредба

Канал5 - 19.07.2019

Оперативно техничката агенција – ОТА во моментов следи 159 телефонски броеви, а меѓу нив постои можноста да се и броеви од случајот кој го води ОЈО - “Рекет”. Директорот на агенцијата Зоран Ангеловски вели дека согласно законот наредбите од судот за ...

ОТА следи 159 комуникации, меѓу нив и за „Рекет“

PressingTV - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција прислушкува во моментов 159 разговори со судско одобрение, а меѓу сниманите биле и осомничените во аферата „Рекет“, односно Бојан Јовановски и Зоран Милевски, обелодени денес Зоран Ангеловски, директорот на ОТА.

ОТА следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

24 Вести - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција ота ги следела комуникациите на вмешаните во случајот "рекет"..Првиот човек на агенцијата зоран ангеловски вели дека иако барањата за следење на комуникациите ота ги добива со скриен идентитет, веројатно има и од тие ...

ОТА: веројатно се следеле комуникациите на вмешани во "рекет"

Сител - 19.07.2019

Директорот на Оперативно-техничката агенција ОТА, Зоран Ангеловски откри дека за случајот "рекет", агенцијата слушала разговори на осомничените. Иако барањата за следење на комуникациите ОТА ги добива со скриен идентитет, веројатно има и од тие ...

Меѓу прислушуваните се и разговорите на осомничени во „Рекет“

Скопје1 - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција прислушкува во моментов 150 разговори со судско одобрение, а меѓу сниманите биле и осомничените во аферата „Рекет“, односно Бојан Јовановски и Зоран Милевски.

Се прислушкуваат 150 разговори, снимани и тие од „Рекет“

Фактор - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција прислушкува во моментов 150 разговори со судско одобрение, а меѓу сниманите биле и осомничените во аферата „Рекет“, односно Бојан Јовановски и Зоран Милевски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

Локално - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА ја следела комуникацијата на осомничените од „Рекет“

ТВ21 - 19.07.2019

Оперативно техничката агенција ги следела телефоните на осомничените во случајот „Рекет“, потврди директорот на Агенцијата Зоран Ангеловски. Тој рече дека иако најчесто немаат конкретни сознанија за кои лица се бара следење на комуникациите сепак ...

„Веројатно се следеа и телефонските броеви на осонжмничените во „Рекет“, рече директорот на ОТА

ТВ21 - 19.07.2019

Во моментов се прислушкуваат 159 телефонски броеви, изјави денеска претседателот Емил Димитрив. Директорот на Оперативно-техничката агенција пак рече дека помеѓу прислушкуваните најверојатно има и дел од осомничените во најновата истрага на ОЈО – ...

ОТА: веројатно се следеле комуникациите на вмешани во “рекет”

Алсат-М - 19.07.2019

Директорот на Оперативно-техничката агенција ОТА, Зоран Ангеловски, откри дека за случајот “рекет”, агенцијата слушала разговори на осомничените, пренесува „Сител“. „Иако барањата за следење на комуникациите ОТА ги добива со скриен идентитет, ...

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

Бриф - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет"

Канал5 - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет", изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет”

24Инфо - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет”, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

+инфо - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

еМагазин - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Меѓу прислушуваните се веројатно и разговорите на осомничени во „Рекет“, вели директорот на ОТА

Фокус - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет”

Слободен Печат - 19.07.2019

ОТА од почетокот на годината следела 258 комуникации, од кои 159 уште се активни. Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет”, изјави ...

ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е да има и поврзани со „Рекет“

Нова ТВ - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА следи 159 комуникации - Меѓу нив и поврзани со „Рекет“

Press24 - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои да се поврзани со „Рекет“

Телма - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

Опсервер - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА следи 159 комуникации- Меѓу нив и поврзани со „Рекет“

Курир - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

Република - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“ – изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои да се поврзани со „Рекет“

Независен - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

Либертас - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА има налог за следење на 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

МКД - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет", изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет”

ММС - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет”, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои да се поврзани со „Рекет“ (ДПЛ)

Скопје инфо - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои да се поврзани со „Рекет“

Вечер - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Во моментов се прислушуваат 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

CivilMedia - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција (ОТА) во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА: Оперативците во моментов следат 159 лица, а можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

Денешен - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

ОТА следи 159 комуникации, можно е некои да се поврзани со „Рекет“

Р.С.Европа - 19.07.2019

Директорот на Оперативно-техничката агенција ОТА, Зоран Ангеловски изјави денеска дека во моментов активно се следат 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“.

ОТА следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со случајот „Рекет“

Нетпрес - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција (ОТА) во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.

Ангеловски: ОТА во моментов следи 159 комуникации, можно е некои од нив да се поврзани со „Рекет“

MakPress - 19.07.2019

Оперативно-техничката агенција – ОТА во моментов активно следи 159 комуникации, а постои можност некои од нив да се поврзани со најновиот случај „Рекет“, изјави денеска директорот на ОТА, Зоран Ангеловски.