TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Викенд хороскоп: 23-25 септември

Скопје инфо - 23.09.2022

Што ни носи овој викенд? Овен Месечината во Девица ви носи посветеност на навиките кои се поврзани со здравјето, вашите навики и добросостојба, во петок и сабота. Потоа, младата Месечина во Вага е одличен период за имплементирање на промените кои ...

На 25 септември ни доаѓа магична млада Месечина во вага: Три знака ќе почувствуваат неверојатна енергија, а на еден му ...

ТВ21 - 23.09.2022

Новата месечина во Вага започнува на 25 септември: 3 знаци ќе ја почувствуваат најсилната енергија, додека САМО ЕДНАШ ќе следи тежок период Новата месечина во Вага се случува точно во исто време кога Меркур ретрограден, доведувајќи две сосема ...

Хороскопот го открива влијанието на младата Месечина на 25 септември: Сега товарот од минатото е симнат, време е да го ...

ТВ21 - 22.09.2022

Оваа млада месечина се случува на 25 септември во 22:55 часот во 2 степен на Вага и не воведува во светот на нашите односи и односи со другите. Хороскопот посочува дека доаѓаат промени кои не само што ќе ја променат сликата за нашите односи, туку ...

Млада Месечина на 25 септември: Што ги очекува хороскопските знаци?

Скопје инфо - 22.09.2022

Младата Месечина ќе го осветли небото на 25 септември во знакот Вага. Овој транзит нè носи во светот на нашите односи и поврзаност со другите луѓе. Хороскопот ни носи порака дека доаѓа период на промени во нашите односи, но и можност да откриеме ...

6 потези кои се „строго забранети“ додека трае ретроградниот Меркур – што не треба да правите?

Црнобело - 22.09.2022

Заборавете на пораките од типот на „што има?“ упатени кон бившиот, не потпишувајте никакви договори и подгответе се за недоразбирања, губење фајлови и расипување уреди. На кои чекори не треба да се осмелувате за време на ретроградниот Меркур? ...

Утре доаѓа моќен астро период – Кои знаци ќе ја почувствуваат силната енергија на Сонцето и Меркур

ММС - 22.09.2022

Ни претстои важен астролошки период бидејќи ретроградниот Меркур ќе направи близок аспект со Сонцето во истиот знак. Ова е многу важен аспект за комуникација и преговарање Транзитот на Сонцето во конекција со Меркур го става фокусот на вашето ...

Хороскопот го открива влијанието на младата Месечина на 25 септември: Сега товарот од минатото е симнат, време е да го ...

4NEWS - 22.09.2022

Оваа млада месечина се случува на 25 септември во 22:55 часот во 2 степен на Вага и не воведува во светот на нашите односи и односи со другите. Хороскопот посочува дека доаѓаат промени кои не само што ќе ја променат сликата за нашите односи, туку ...

Хороскопот го открива влијанието на младата Месечина на 25 септември: Сега товарот од минатото е симнат, време е да го ...

Zoom - 22.09.2022

Оваа млада месечина се случува на 25 септември во 22:55 часот во 2 степен на Вага и не воведува во светот на нашите односи и односи со другите. Хороскопот посочува дека доаѓаат промени кои не само што ќе ја променат сликата за нашите односи, туку ...

На 25 септември ни доаѓа магична млада Месечина во вага: Три знака ќе почувствуваат неверојатна енергија, а на еден му ...

Zoom - 23.09.2022

Новата месечина во Вага започнува на 25 септември: 3 знаци ќе ја почувствуваат најсилната енергија, додека САМО ЕДНАШ ќе следи тежок период Новата месечина во Вага се случува точно во исто време кога Меркур ретрограден, доведувајќи две сосема ...