TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо да ја фрлате кората од јаболкото – искористете ја на овие 4 начини

Порта - 22.03.2023

Кора од јаболко има повеќекратна употреба. Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во ...

НЕ ЈА ФРЛАЈТЕ КОРАТА ОД ЈАБОЛКАТА! Еве колку всушност се корисни

Попара - 21.03.2023

Доколку навистина не ја сакате лушпата од јаболкото, или правите колачи и ви е само вишок, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се полни со антиоксиданси, особено во кората.

Не ја фрлајте лушпата од јаболкото, искористете ја на овие 4 начини

Курир - 22.03.2023

Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во лушпата.

Не ја фрлајте лушпата од јаболкото, искористете ја на овие 4 начини

Вистина.мк - 22.03.2023

Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во лушпата.

Не ја фрлајте лушпата од јаболкото, искористете ја на овие 4 начини

Скопје24 - 22.03.2023

Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе – Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во лушпата.

НЕ ЈА ФРЛАЈТЕ КОРАТА ОД ЈАБОЛКАТА! Еве колку всушност се корисни

Курир - 22.03.2023

Доколку навистина не ја сакате лушпата од јаболкото, или правите колачи и ви е само вишок, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се полни со антиоксиданси, особено во кората.

ОВА ОВОШЈЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЈАДЕТЕ ГО ПРЕД ПОЈАДОК: Прочистува од ОТРОВИ и решава ГОЛЕМ ЗДРАВСТВЕН ПРОБЛЕМ

Во Центар - 23.03.2023

Наредете ги во плех обложен со хартија за печење и печете ги во рерна загреана на 150°C додека не станат крцкави (повремено вртете ги) . Доколку навистина не ја сакате лушпата од јаболко, или правите колачи и ви е само вишок, еве како можете да ја ...