Кора од јаболко има повеќекратна употреба. Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во ...
Доколку навистина не ја сакате лушпата од јаболкото, или правите колачи и ви е само вишок, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се полни со антиоксиданси, особено во кората.
Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во лушпата.
Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во лушпата.
Ако навистина не сакате да јадете кора од јаболко или ви останала лушпа од јаболко по правењето колач, еве како можете да ја искористите. Направете желе – Јаболката се богати со антиоксиданси, особено во лушпата.
Доколку навистина не ја сакате лушпата од јаболкото, или правите колачи и ви е само вишок, еве како можете да ја искористите. Направете желе Јаболката се полни со антиоксиданси, особено во кората.
Наредете ги во плех обложен со хартија за печење и печете ги во рерна загреана на 150°C додека не станат крцкави (повремено вртете ги) . Доколку навистина не ја сакате лушпата од јаболко, или правите колачи и ви е само вишок, еве како можете да ја ...